We kunnen ons geen leven meer zonder smartphone voorstellen. We staan ermee op en we gaan ermee slapen. Ongemerkt spenderen we uren per dag met onze telefoon. Dat is veel, maar er is ook zoveel op te zien en daarnaast is het bijna je persoonlijke assistent. Naast dat een telefoon praktisch moet zijn, is het ook wel fijn als het eentje is waarmee jij voor de dag kunt komen. 

Irriteer jij je aan telefoon omdat deze om de zoveel uur leeg is? Of heeft je smartphone een barst in het scherm? Dan is het misschien wel eens tijd voor een nieuwe. Het is natuurlijk een investering maar het is het ook meer dan waard als jij je bedenkt wat je allemaal met je telefoon kunt doen en daadwerkelijk doet.

Geen idee wat de fijnste en mooiste telefoons zijn van dit moment en welke je moet kiezen? Wij helpen je graag een handje.

1. iPhone Xr
De iPhone X heeft een upgrade gekregen dit jaar in de vorm van twee varianten en de Xr is onze favoriet. Deze smartphone heeft gezichtsherkenning (waardoor de home button verdwenen is), ligt dankzij het formaat prettig in de hand, is voorzien van een groot scherm en beschikt over een aantal fijne fotomogelijkheden. Ook leuk: deze telefoon is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

2. Huawei P20 Lite
Ben je verliefd op de iPhone X maar niet zo zeer op het prijskaartje? Dan is deze telefoon echt wat voor jou. Dankzij twee 16 megapixels camera's schiet jij binnen no time Instagram friendly plaatjes. Je telefoon ontgrendel je supermakkelijk dankzij de vingerafdrukscanner aan de achterzijde van de smartphone. Iets waar wij héél enthousiast over zijn, is de snellaadfunctie. In een korte tijd is de batterij van je telefoon weer helemaal vol en dat is natuurlijk wat je wilt!

3. Samsung Galaxy S9 
In onze top 5 kon deze telefoon echt niet ontbreken. De Samsung Galaxy S9 is voorzien van een infinity display die de volledige voorzijde van de telefoon beslaat. Dankzij het supersonische scherm, kun je ook in fel zonlicht alles altijd goed zien. Ook leuk: in het donker kun je met deze telefoon ook gewoon prachtige plaatjes schieten door behulp van een variabel diafragma.

4. LG G6
Deze telefoon heeft misschien wel de meest luxe uitstraling van dit rijtje dankzij het glas en metaal waarmee de buitenzijde van de telefoon is gemaakt. De LG G6 is waterdicht waardoor douchen met deze telefoon geen enkel probleem is. Deze smartphone heeft een fijn 5,7 inch-scherm en is in drie 'altijd goed' kleuren verkrijgbaar: wit, zwart en zilver. 

5. Nokia 7 Plus 
Voor wie het nog niet weet: de Nokia 7 Plus is een Android One smartphone en dat is wel zo fijn. Het voordeel hiervan is bijvoorbeeld dat het geen onnodige apps bevat die alle opslagruimte opvreet waar je telefoon over beschikt. Filmpjes kijken doe je er ook fijn op dankzij het 6 inch full HD display. Doe je het liefst alles tegelijk? Dat kan met deze telefoon. Een serie bingewatchen en appen met een vriendin tegelijk is iets wat tot de opties behoort. 

Staat jouw favoriet ertussen? Welke telefoon gebruik jij op dit moment? Laat het ons weten!

Beeld: Bruno Press

Gerelateerde posts