Kanye West heeft een aantal briljante ideeën, maar op dit moment is hij voornamelijk een ongeleid projectiel. Regelmatig doet de beste man bizarre uitspraken en daarnaast lijkt hij ook nog eens goede vrienden te zijn met president Trump, wat hem nog minder geliefd maakt.

Het gedrag van haar man gaat Kim Kardashian vast niet in de koude kleren zitten aangezien zij het, naar het schijnt, lang niet altijd eens is met de uitspraken van Kanye. De Amerikaanse ELLE meldde gisteravond dat het koppel uit elkaar is op Twitter maar zodra je op het linkje bij de tweet klikte, bleek de vork anders in de steel te zitten.

Je kwam namelijk op een pagina terecht waar je opgeroepen werd om je te registreren zodat je kunt stemmen. Er is dus helemaal geen sprake van een split-up, maar wél van een zogenaamde clickbait. Een goede actie als je het ons vraagt want naast ELLE US maken ook wij ons zorgen om het politieke klimaat in de Verenigde Staten. 

Later boodt ELLE haar excuses aan vanwege de tweet aangezien niet iedereen even enthousiast reageerde op het misleidende bericht. Wat vinden jullie: slim bedacht of een misselijkmakende actie?

Beeld thumb: Bruno Press

Gerelateerde posts