De redactie van Fashionscene maakt van alles en nog wat mee en dat willen we zeker niet alleen voor onszelf houden! We delen graag een paar van de hoogtepunten uit onze maand, zodat ook jij een kijkje kan nemen in het leven van onze redacteuren.

Ook deze maand waren er weer flink wat leuke dingen! Zo kwamen we alvast in kerstsferen met Molton Brown en kregen we een preview van de zomercollectie van het kledingmerk Closed.

We trapten de maand af met een tripje naar Berlijn. Hunkemöller heeft voor de tweede keer de handen ineengeslagen met de Duitse influencer Pamela Reif - die bij onze oosterburen huge is - voor een lingeriecollectie. De presentatie vond plaats in het prachtige Soho House en na een interview met Pamela, kregen we meer uitleg over de collectie en een heerlijke lunch. Ook kon je een kimono laten customizen met je initialen. Een super leuk dagje dus! De collectie is nu nog te shoppen bij Hunkemöller.

Lancôme organiseert een paar keer per jaar een feestje en dit keer vond het evenement letterlijk plaats bij ons om de hoek. Van de redactie konden we zo bij de Foodhallen even iets eten om daarna door te gaan naar het feestje. Centraal tijdens de avond stond de nieuwe campagne van Lancome's geur La Vie Est Belle, waar Julia Roberts het gezicht van is. Na ontvangen te zijn met drankjes en de nieuwe reclame te hebben gezien, mochten we losgaan in een spelletjesruimte waar je op verschillende manieren Lancôme prijzen kon winnen. We gingen vanzelfsprekend niet met lege handen naar huis...


In september al in de kerstferen komen? Dat vinden wij helemaal niet erg. Zeker als Molton Brown ons uitnodigt om de kerstcollectie te bewonderen. De nieuwste geur waar het dit jaar allemaal om draait is Muddled Plum: pruimen maar dan verwerkt tot een heerlijk ruikend likeur en verkrijgbaar in de vorm van een kaars, een eau de toilette enzovoorts. Een bijzonder product uit die lijn is de glitter spray met parfum om jouw kersttafel, kerstboom, kerstkaart of waar je het ook voor wilt gebruiken wat glim en geur te geven. Verder kun je bij Molton Brown vanzelfsprekend terecht voor hebberigmakende adventskalenders, Christmas crackers en meer kerstig spul.Door Mooi PR werden we uitgenodigd voor hun eerste Brand Dating event in het teken van mode. Naast de meest waanzinnige sokken van Sock My Feet, kregen we al het nieuws van onder andere Yaya, Cowboysbag, Van Dalen, Omega en Hunkemöller te zien. Ook waren we onder de indruk van de nieuwste collectie van Essenza dat zich specialiseert in prachtig textiel voor bed en bad. 

Tot slot werden we uitgenodigd door het Duitse merk Closed om hun nieuwste zomercollectie van 2019 te bewonderen. In het pas geopende Soho House in Amsterdam kregen we na het zien van de coole jeans, prachtige boots, fijne tassen en hebberigmakende jasjes ook nog eens een heerlijke lunch. Dat is nog eens fijn op de donderdagmiddag...


Beeld: Fashionscene en Lancôme

Gerelateerde posts