Nog heel eventjes wachten en dan is het zover: op 8 november is H&M's nieuwste designersamenwerking te krijgen in de winkels en online. Hoog tijd dus om duidelijkheid te scheppen wat er allemaal te vinden is in de collectie.

Daarom kregen we zojuist het complete lookbook van MOSCHINO [tv] H&M in de mail. Op de maar liefst 58 beelden zijn vrienden en familie te zien van Jeremy Scott (de ontwerper van Moschino). ”Wanneer ik ontwerp, denk ik aan mijn vrienden. Het MOSCHINO [tv] H&M lookbook is een groot feest; het toont popcultuur, creativiteit, heel veel fun en de energie van de mensen”, aldus Jeremy Scott.  

Het lookbook is geschoten en gestyled door fotograaf Marcus Mam en stylist Carlyne Cef de Dudzeele, twee mensen waar Jeremy al lang mee samenwerkt en inmiddels vrienden van hem zijn. De collectie is net zo divers als de modellen in het lookbook: van pailletten tot de kettingprint en van coole booties tot een cropped puffer jack. Veel items lijken unisex te zijn en dat is fijn, want hoe meer opties hoe beter! Onze favorieten zijn de glitterbustier, alles met de Disney prints erop en de verschillende joggingpakken. En die van jullie?

Bekijk alle beelden hieronder!Beeld: H&M

Gerelateerde posts