Model zijn is pittig: vaak maak je lange dagen, er zijn momenten dat je slecht voor jezelf kunt zorgen, je krijgt vaak de nodige kritiek te verduren en alles draait om uiterlijk. Dit ging Cara Delevingne, die een paar jaar geleden één van de grootste modellen van dat moment was, vanzelfsprekend niet in de koude kleren zitten.

Ze besloot een break te nemen van het modellenwerk om zich te richten op acteren en andere hobby's van haar zoals muziek maken. Aan haar catwalk break kwam afgelopen vrijdag even een einde toen Cara de show van Balmain opende. Gehuld in een witte look met daaronder een bustier met spiegeleffect zong het model mee met het nummer 'When Doves Cry' van Prince terwijl ze over de runway paradeerde. Eerder dit jaar liep ze al mee in een show van Burberry die een ode was aan de LGBTQ gemeenschap.

Haar vermeende liefje Ashley Benson was ook bij de show aanwezig. Hoewel de twee niet bevestigd hebben dat ze een koppel zijn, worden ze vaak samen gespot. Ach ja: vriendin of 'gewoon een goede vriendin, zolang Cara maar gelukkig is!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ashley Benson (@ashleybenson) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After 50 tries...we got a blurry one @caradelevingne 🍒🍒🍒

Een bericht gedeeld door Ashley Benson (@ashleybenson) op

Beeld thumb: Bruno Press

Gerelateerde posts