Je mini-me leuk aankleden is natuurlijk super belangrijk en gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop plekken waar je coole items kunt scoren. Maar als je daarmee ook nog een steentje bijdraagt aan een betere wereld, dan is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

H&M heeft de handen opnieuw (voor een derde keer alweer) ineengeslagen met WNF voor een collectie die er niet alleen leuk uitziet maar waarmee je de boodschap van het Wereld Natuur Fonds ook nog eens ondersteunt. Er worden flink wat dieren met uitsterven bedreigd en daar moet natuurlijk verandering in komen. Het WNF en H&M selecteerden de olifant, de tijger, de sneeuwluipaard, de ijsbeer, de walvis en de pinguin als boegbeelden van hun nieuwste collectie. Een extra pluspunt is dat het merendeel van de collectie gemaakt is van biokatoen. 

Bewonder de campagnebeelden hieronder! De items zijn vanaf nu te koop en 10% van de verkoopprijs gaat naar het WNF om deze bedreigde dieren te beschermen. Wij zeggen: shoppen die items voor je mini!
Beeld: H&M

Gerelateerde posts