Hoewel de rol van Serena van der Woodsen Blake Lively geen windeieren heeft gelegd, wil de actrice niks meer met haar te maken hebben. Ze vindt het Gossip Girl personage op dit moment in haar leven (als moeder zijnde) niet een goed rolmodel voor jonge meiden en daar heeft ze misschien wel een beetje gelijk in. 

Toch speelt ze in haar nieuwste film een typetje die wel iets weg heeft van Serena. Dat is één van de redenen dat ze in A Simple Favor en tijdens de promotietour zichzelf graag in power suits hult om er een wat andere twist aan te geven. Toch lijkt ze maar niet onder Gossip Girl uit te komen.

Tijdens een interview dat ze samen met Anna Kendrick gaf over A Simple Favor, kwam een apart moment ter sprake. Anna zei: "I also remember the day you told me that you had just bought that Gucci belt." Waarop Blake antwoordt: "Oh, yeah, I threw that in the trash immediately after."

Waarom, zou jij je misschien net als ons afvragen. Wat blijkt? Toen hubby Ryan Reynolds zijn vrouw spotte met de accessoire, vroeg hij aan haar waarom ze een Gossip Girl riem droeg. Zo zie je maar hoe weinig sommige mannen van mode weten: het GG symbool van Gucci herkende hij duidelijk niet. 

Nou vermoeden wij wel dat Blake een grapje maakt want wie gooit er nou om zo een uitspraak een dure riem in de prullenbak? Bovendien was de blondine één van de gezichten van het merk...

Wat denken jullie?

Beeld: Bruno Press

Gerelateerde posts