Het zijn een paar intense maanden voor Khloé Kardashian geweest. Haar dochtertje True werd geboren, iets wat heel mooi en tegelijkertijd heel heftig is (alle mama's weten waar ik het over heb) én ze ontdekte dat haar lover Tristan een vreemdganger is.

Ondanks alles wat Tristan haar aangedaan heeft, lijkt Khloé bij de basketballer te blijven. Een fan vroeg zich openlijk op Twitter af waarom reality ster dit doet. Ze is toch iemand die juist vrouwen wil 'empoweren'? Waarom maakt ze dan zo een hypocriete beslissing? Khloé reageerde op het bericht door te zeggen dat niemand weet wat er gaande is in hun huishouden en dat ze juist trots is op haar kracht.

Nu dat Khloé en Tristan in LA zijn voor de zomer en bij de familie Kardashian in de buurt bivakkeren, moeten haar zussen en moeder hoe dan ook de confrontatie met Tristan aangaan. Volgens een bron proberen ze beleefd met hem om te gaan, iets wat moeilijk is na alles wat er gebeurd is. 

Everyone knows Khloé plans on staying with Tristan, so things have been civil so far”, aldus een bron die dichtbij de familie staat. “They still have opinions about Tristan’s bad behavior, of course, but no one wants to upset Khloé.”

Beeld: Bruno Press

Gerelateerde posts