Die Kanye West is een vreemde gast. Zijn muziek en unieke gevoel voor mode zijn fantastisch, maar zijn uitspraken (die over slavernij bijvoorbeeld) zijn regelmatig om van te huilen. Gelukkig voor hem heeft hij een fijn groepje mensen om hem heen die hem hoe dan ook supporten en daar hoort ontwerper Virgil Abloh bij.

De twee onmoetten elkaar tijdens een stage bij Fendi in 2006 en zijn sindsdien onafscheidelijk. Virgil heeft inmiddels een eigen succesvolle modemerk Off-white en is daarnaast creative director van Kanye's Yeezy lijn en vrijwel al het andere wat de rapper produceert. Eerder dit jaar werd Virgil benoemd tot de nieuwe ontwerper van de mannenkledinglijn van Louis Vuitton en dat is natuurlijk een geweldige prestatie. Gisteren vond eerste collectiepresentatie van zijn hand plaats in Parijs en vanzelfsprekend zat Kanye (maar ook Kim, Kylie en Bella) front row. 

Aan het einde van de show liep Virgil over de catwalk, zoals gebruikelijk, en toen hij Kanye zag liep hij linea recta naar hem toe om hem in de armen te vallen. Kanye begon tranen met tuiten te huilen en ook Virgil snikte erop los. 

 

@virgilabloh & #kaynewest Emotional! @louisvuitton show

Een bericht gedeeld door Takashi Murakami (@takashipom) op

Beeld: Bruno Press

Gerelateerde posts