Melania Trump is een lastige om hoogte van te krijgen. Terwijl we vermoeden dat het niet helemaal koek en ei is tussen haar en Donald, heeft ze nooit echt haar mond open getrokken tegen het beleid van haar man. Tot van de week toen het even leek dat ze wel een hart had: ze sprak zich uit tegen het scheiden van kinderen van ouders als zij asiel aanvragen in de VS, een beleid was Trump laatst in werking zette.

Gelukkig is die maatregel deze week per direct gestopt na hevige kritiek maar het is nog niet duidelijk wanneer de kinderen weer met hun ouders herenigd worden en bovendien is de schade die zij opgelopen hebben enorm. Om damage control te doen, besloot Melania gisteren een bezoekje te brengen aan een opvang waar de kinderen geplaatst zijn. Onderweg naar het centrum in Texas besloot Melania zichzelf in een legergroene jas van Zara te hullen met daarop de tekst: 'I REALLY DON'T CARE, DO U?'.

Hoe bedoel je een misselijkmakende tekst als je kinderen gaat bezoeken die de meest verschrikkelijke dingen hebben ondergaan? Maar nee, je moet het niet verkeerd begrijpen. Een woordvoerder van Melania zegt dat het gewoon een jas is en dat we er niks achter moeten zoeken.

Nou, dat geloven we niet helemaal. Melania's vaste stylist Hervé Pierre zegt trouwens niet verantwoordelijk te zijn voor de jas en onthult aan WWD dat hij 'm nog nooit heeft gezien. Nou, dat zou kunnen maar je hebt absoluut een bedoeling als je zo een jas aantrekt en je weet dat er talloze camera's op je gericht zijn.

Volgens Donald heeft Melania de jas doelbewust aangetrokken, maar niet om haar gevoelens over de kinderen uit te dragen. Wél wil ze een sneer geven aan de 'fake media'. 

Oké, prima. Maar is dit nou echt het juiste moment om een middelvinger naar de media op te steken? Als je een beetje fatsoen hebt, dan doe je zoiets niet. Even hadden we een beetje respect voor Melania gekregen maar dat is linea recta in de prullenbak verdwenen na het zien van deze jas. 

Beeld thumb: Bruno Press

Gerelateerde posts