Sneaker hypes komen en gaan. Op dit moment wil iedereen graag de voeten in 'ugly sneakers' steken: oftewel de grove exemplaren die je vader vroeger droeg en dat jij je schaamde om ernaast te moeten lopen. Toch zijn er een aantal sneakers die gewoon altijd goed blijven en daarom een must zijn om in jouw garderobe te hebben. 

Met stip op één staat wat ons betreft de Adidas Superstar. De schoen werd gelanceerd in 1969 en is sindsdien niet weg te denken uit het straatbeeld. Sporters zijn fan van de sneaker dankzij de neusbescherming en de zool die geen strepen achterlaat en wij zijn vooral verliefd op het tijdloze maar toch unieke design.

De stylingmogelijkheden met de Adidas Superstar zijn eindeloos. De schoen staat perfect onder een zomerse jurk met bloemenprint, maar ook onder een denim rokje of juist onder een pantalon. Niet voor niets hebben celebrities als Victoria Beckham, Bella Hadid en Kendall Jenner de schoenen in hun garderobe. 

De Adidas Superstar is in tal van uitvoeringen verkrijgbaar voor vrouwen, mannen en kids en bij Sportshowroom.nl zijn meer dan 600 (!) varianten te bestellen. Zeker even een kijkje nemen dus.

 

An icon in Paris. #SUPERSTAR ft @sprinoir and @khleopatre.

Een bericht gedeeld door adidas Originals (@adidasoriginals) op

 

Strikingly similar. Completely unique. #SUPERSTAR in London ft. @savannasmall & @taylahelaine.

Een bericht gedeeld door adidas Originals (@adidasoriginals) op

Beeld thumb: Bruno Press

Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen doen.

Gerelateerde posts