Het kan soms best een gok zijn om kleding online te bestellen. Valt het item klein of juist groot en hoe zal het staan op jouw lichaamstype? Dat zijn allemaal vragen die jij jezelf kan stellen voordat je een item in je winkelmandje plaatst, maar het blijft hoe dan ook een verrassing hoe het zal uitpakken. En daar weet Becky Latham alles van...

Becky, een online shopper net als jij en ik, bestelde een leuke puffer jacket op de site van Urban Outfitters. Daar kan weinig aan misgaan zou je denken: het is immers een veel gedragen item. Het meisje bestelde een medium en dat bleek niet bepaald de goede maat te zijn. Met een hilarische vergelijking als gevolg!

Een schoolvoorbeeld van hoe een item héél anders kan staan op een model dan dat het in werkelijkheid zit. En dit is niet alles, veel Twitteraars konden het niet laten om een paar hele leuke vergelijkingen te maken. Van een vergelijking met Jack Whitehall, tot een hele grote teddybeer. Becky is in ieder geval een regelrechte internethit geworden!

Beeld thumb: @Becky_Latham27, Urban Outfitters

Gerelateerde posts