Net als onze garderobe willen we ons interieur altijd een update geven. Maar goed, het geld groeit niet aan de bomen dus soms moet je creatief zijn met beperkte middelen. Hoe je binnen no time met weinig flappen een heel andere sfeer in huis creëert? Wij helpen je een handje.

1. Verwerk kleurrijke details in huis
Het zou ideaal zijn als je elk seizoen voor nieuwe accessoires kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kussentjes op de bank. Je brengt een grote verandering beweeg door in het geheel wat kleurrijke items toe te voegen. Een kleurrijk nieuw kussentje is dan perfect!

2. Elke lamp is anders
Verdiep je eens in licht en dan hebben we het over de lamp die je in een fitting van een armatuur plaatst. Op bepaalde plekken is het wel fijn om fel licht te hebben, maar sfeerverlichting in de woonkamer of slaapkamer is beter passend. Kies voor de juiste type lamp, let op de hoeveelheid watt én (niet geheel onbelangrijk) op wat voor kleur licht deze geeft.

3. Planten, planten, planten
Elke week een nieuw boeket bloemen op tafel kan prijzig zijn: je kunt wat dat betreft beter wat meer investeren aan een plant die langer blijft staan. Een saai hoekje of een standaard meubel kan ineens een stuk interessanter worden met een coole plant erop!

4. Organiseer, combineer en stel je mooiste items tentoon
Een opgeruimd huis is natuurlijk het halve werk. En als je toch bezig bent, kies er dan voor om jouw pronkstokken te verzamelen en die te groeperen. Denk bijvoorbeeld aan mooie parfumflesjes die je naast elkaar op een tray zet. 

Beeld: iStock

Gerelateerde posts