Alles wat Alessandro Michele voor Gucci aanraakt, verandert in goud. De kleding, accessoires en beautyproducten vliegen over de (digitale) toonbank. Dit wist je allemaal vast al. Maar wist je ook al dat er een heus Gucci museum genaamd Gucci Garden te vinden is in Florence?

Naast dat je er een bijzondere collectie aan Gucci geschiedenis kunt vinden (allemaal tentoongesteld op een eigentijdse manier), zal er binnenkort ook een heus restaurant geopend worden. Niemand minder dan Massimo Bottura, de sterrenchef van Osteria Francescana in Modena (Niet mee bekend? Kijk dan de aflevering over hem van Chef's Table op Netflix - sowieso een aanrader), zal aan het roer staan van de Gucci Osteria. 

Het geheel nieuwe menu wat Bottura heeft gemaakt voor het restaurant zal bestaan uit iconische Italiaanse gerechten met een moderne twist. Denk hierbij aan Parmigiano Reggiano tortellini en een heerlijke paddestoelenrisotto. Er is een heuse wachtlijst om Bottura zijn restaurant in Modena te eten, zeker toen zijn zaak in 2016 als het beste restaurant ter wereld werd bekroond, en we vermoeden dat het bij Osteria Gucci ook storm zal lopen. Zeker omdat gerechten tussen de 20 en 30 euro zullen kosten.

Bekijk foto's van het restaurant hieronder!

Beeld: Gucci

Gerelateerde posts