Ga jij dit jaar je ja-woord geven maar heb je nog geen idee wat voor jurk je aan gaat trekken? En heb je eigenlijk niet zoveel budget? Geen probleem, wij helpen je een handje met de mooiste trouwjurken.

Op hoop van zege een robe bestellen bij een goedkoop uitziende webshop die niet te vertrouwen lijkt, is niet nodig. Er zijn talloze online stores die de mooiste trouwjurken voor een 'prikkie' verkopen. De zoektocht naar de mooiste trouwjurken kun je alleen achterwege laten. Wij hebben namelijk de mooiste trouwjurken, waaronder ook een paar sexy trouwjurken, voor je uitgezocht! En dat de mooiste trouwjurken niét een flink prijskaartje hoeven te hebben, blijkt wel. De mooiste trouwjurken die wij gevonden hebben, zijn erg betaalbaar: maximaal 1000 euro ben je kwijt voor de mooiste trouwjurken. 

Dit zijn onze 7 favorieten van de mooiste trouwjurken. Klik op de jurk van jouw keuze uit ons lijstje met van de mooiste trouwjurken om te bestellen. Heb je nog een toevoeging aan ons lijstje van mooiste trouwjurken? Laat het dan zeker even weten! 

Whistles Theodora Wedding Dress bij Whistles.com

Amelia Rose Bridal Embellished Maxi Dress with Embellishment bij Asos.com

Self Portrait Penelope Tiered Teardrop Lace Gown bij Self-Portrait-Studio.com

Whistles Juliet Wedding Dress bij Whistles.com

ASOS BRIDAL Lace Long Sleeve Crop Top Maxi Dress bij Asos.com

Self Portrait Azalea Dress White bij Self-Portrait-Studio.com

Needle & Thread Embellished Satin Crepe and Tulle Gown bij Net-a-porter.com

Beeld: Self Portrait, Asos & Net-A-Porter

 

Gerelateerde posts