Dankzij de aanklachten vorig jaar tegen filmproducer Harvey Weinstein is het balletje gaan rollen. Diverse mannen in de showbizz en die op een andere wijze macht hebben, werden aangepakt omdat ze vrouwen op een onjuiste manier seksueel benaderd zouden hebben. 

Er is nog een lange weg te gaan en Terry Richardson was één van de mannen die op het verlanglijstje stond van menig vrouw om aangepakt te worden. De fotograaf wordt al jaren beschuldigd van het dwingen van vrouwen tot seksuele activiteiten. Vreemdgenoeg gingen merken als Valentino en celebrities als Kylie Jenner recent nog met hem in zee. Daar komt hopelijk een einde aan nu hij onder de loep wordt genomen door de politie van New York.

De NYPD wil aanklachten van seksueel geweld heel anders aan gaan pakken na kritiek die ze over hun eerder werkwijze hebben ontvangen. Op dit moment zoekt de politie opnieuw contact met dames die slachtoffers van de fotograaf zouden zijn en is van plan een zaak tegen hem op te bouwen. 

Terry Richardson (52) heeft altijd ontkent dat hij vrouwen tot seksuele acties zou hebben gedwongen. Hij zegt dat zij werk vaak uitdagend is op een sexy manier maar dat het altijd wederzijds en met toestemming is. 

 

KYLIE JENNER 2017 CALENDAR WITH @terryrichardson #December10

Een bericht gedeeld door Official Kylie Jenner Shop (@thekylieshop) op

 

Diamonds and denim with @bellahadid @vmagazine 👖💎 #bellahadid #terryrichardson #bulgari

Een bericht gedeeld door Terry Richardson (@terryrichardson) op

Beeld thumb: Bruno Press

Gerelateerde posts