Vlogmas is in YouTubeland al jaren een bekend begrip. Met deze 'online adventskalender' is het de bedoeling dat vloggers in de maand december iedere dag in aanloop naar de kerst een vlog uploaden. Dit is onze top drie YouTubers die jij deze maand moet volgen. 

Ondanks dat de meeste vloggers al iedere dag een video online plaatsen, gaat er niets boven het warme en gezellige voel dat je krijgt van Vlogmas. Dus zet je warme chocomelk maar vast klaar en ga er goed voor zitten. 

Lauren ElizabethLauren die je misschien wel kent van Instagram, is super grappig en heeft een belachelijk goede smaak. Maar het allerleukste aan haar vlogs is dat Stella, haar schattige bulldog onwijs vaak in haar video’s is terug te zien.


Queen of JetlagsOok vloggers van eigen bodem weten hoe ze Vlogmas moeten aanpakken. De aankomende 24 dagen kun je Noor de Groot in aanloop naar de kerst op tot op de voet volgen via haar YouTube kanaal. 

 

Tanya BurrMet ruim 3 miljoen volgers is Tanya Burr de bekendste van de drie dames. Na vele jaren weet ze nog steeds haar volgers te vermaken met haar leuke vlogmas video’s. Wij kunnen niet wachten om de aakomende 24 vlogs van haar te bekijken.

Naar wie ga jij de komende dagen kijken? 

 

Beeld: Tanya Burr, Queen of Jetlags & Lauren Elizabeth

Gerelateerde posts