Het komt niet zelden voor dat mensen op een wachtlijst staan voor een bepaald beautyproduct of een exclusieve tas. De Birkin Bag van Hermès is bijvoorbeeld al sinds jaar en dag zo een geliefd item, ondanks het prijskaartje, dat mensen zich inschrijven om een tas te kunnen bemachtigen.

Maar nu is er ook een 'gewoon kledingstuk' waar modeliefhebbers voor staan te trappelen. We hebben het over de 'Barry cardigan' van Sézane. Het vestje is onderdeel van de vaste collectie van het Franse merk en kost maar 95 euro: best goedkoop voor een fashion favoriet. Het wollige kledingstuk werd afgelopen september gelanceerd en is sindsdien al een aantal keer uitverkocht. 

Het handige aan het vest is dat het op meerdere manieren gedragen kan worden. Gewoon met de knoopjes naar voren, andersom met de knoopjes naar achteren of off-shoulder. Ook wij zien het vest wel zitten maar helaas hebben we nog 30.000 mensen die fan zijn van het kledingstuk waaronder talloze Instagram influencers. Snel inschrijven dus maar in de hoop er één te kunnen bemachtigen? Klik hier om je in te schrijven.

 

In the middle of nowhere. 💛

Een bericht gedeeld door JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) op

 

Day trip to Bedford Post. ❤️

Een bericht gedeeld door JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) op

Beeld thumb: Sézane

Gerelateerde posts