Morgen gaan de Black Friday en Cyber Weekend / Monday sales van start: een moment in het jaar waar menig modeliefhebber en fervent shopper naar uitkijkt. Toch is er ergens een betere deal te scoren. Zometeen, om 13:00 om precies te zijn, opent de Saks OFF 5th winkel in Amsterdam haar deuren. 

Niet bekend met het concept? Bij de winkel kun je diverse coole merken, waaronder dus ook Jimmy Choo, Louis Vuitton en Valentino, shoppen met een korting van 60%. Hoe dat kan? Saks koopt restpartijen op zoals overproductie. Dit betekent dat het geen B-keuzes zijn of producten die al in de winkel hebben gelegen. Uitzondering daarop is de tafel vol met vintage Vuitton tassen die op dit moment in de nieuwe winkel in de Kalvertoren wacht op een kersverse eigenaar: die zijn natuurlijk al eerder gekocht door iemand en hebben dus ergens in de winkel gelegen. Het merkenassortiment is trouwens nooit hetzelfde door de manier van inkopen.  

Voor iedereen is er wat te vinden: voor vrouwen, mannen en kinderen zijn er kleding en accessoires zoals zonnebrillen, sieraden en schoenen verkrijgbaar. Ook is er een interieurafdeling en is er wat speelgoed te shoppen. Mannen kunnen, als ze geen zin hebben om te shoppen, relaxen in de lounge waar ze (heel slim) omringt zijn met gadgets en koffietafelboeken. 

Heb je iets moois gevonden bij Saks OFF 5th maar twijfel je toch een beetje? Leg het vooral dan niet terug maar koop het want alles wat in de winkel is, kan zomaar het laatste product zijn: er is vaak geen tweede aanwezig en er wordt geen re-stock van hetzelfde item gedaan. Mocht je als je het item gekocht hebt toch niet helemaal tevreden zijn dan kun je het retour brengen binnen 28 dagen. 

Bekijk hieronder foto's van de winkel en shop ze straks!

Beeld: Fashionscene

Gerelateerde posts