Zat jij ook urenlang te zoeken tussen de filters op Instagram, op zoek naar die ene glitterfilter die je momenteel in iedere Instastory en video voorbij ziet komen maar lukte het je niet om erachter te komen hoe iedere instagirl het voor elkaar kreeg? We've got your back.

Deze ‘glitters’ zijn dus heel gemakkelijk aan je video toe te voegen met KiraKira+. In deze app kun jij kiezen uit zeven verschillende soorten sparkles: Twinkle, Airly, Color, Shine, Bling-bling en KiraKira en geven zo iedere video een extra dosis glamour.

 

mood ✨

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw) op

KiraKira+ is erg makkelijk in gebruik. Je opent, net als bij Snapchat, de camera en je kunt van links naar rechts swipen om één van de verschillende ‘sparkles’ te kiezen en je kan de intensiteit van de glimmers dimmen of juist verhogen. Nadat jij een video hebt opgenomen, kun jij het filmpje toevoegen aan je camerarol en direct plaatsen op bijvoorbeeld Instagram.

Helaas voor Android users is de app tot nu toe alleen beschikbaar in de Apple App Store voor €1,09. Verrassend is wel dat de applicatie al sinds 2015 is gemaakt door de Japanse Kentaro Yama en nu pas in de top drie van populairste apps staat. Maar goed, beter laat dan nooit.

 

Surreally/supremely gorgeous @dior exhibit in Paris... the stuff that fashion dreams are made of 😍

Een bericht gedeeld door Eva Chen (@evachen212) op

Gerelateerde posts