Rosie Huntington-Whitley werd gespot in een bodycon dress en gigantisch hoge hakken. Kim Kardashian idem dito. Tijden haar zwangerschap van North en Saint verscheen de realityster dagelijks in loeistrakke outfitjes en weinig verhullende kanten pakjes. En wat dacht je van Beyoncé.

Tot in het laatste trimester van de zwangerschap rocken de sterren de meest sexy combinaties en zien we ze nauwelijks in het openbaar in comfortabele positiemode. Zwangerschapsmode lijkt niet langer te bestaan uit een broek met elastieken band, maar uit een bodycon jurkje en killer heels. En deze sexy zwangerschapslooks vormen een enorme druk voor zwangere vrouwen.

 

💙Inaugural Wearable Art Gala in support of WACO Theater Center 💙

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

De prachtige zwangere looks van Beyoncé zijn te gek om naar te kijken, maar al praktisch onmogelijk te kopiëren als je niet zwanger bent. Kim Kardashian ging met haar baby bump de rode loper op in niks meer dan doorschijnend kant met een blazer erover. En ook Rosie Huntington-Whiteley heeft haar laid back en alom geroemde modellenstijl ingeruild voor de strakke jurkjes en onmogelijke hakken.

Het nadeel van deze celebrity zwangerschap stijl is dat veel zwangere vrouwen dit als de standaard zien en zich schuldig voelen als ze hier niet aan kunnen voldoen. Niet iedereen voelt zich glamorous of sexy tijdens de zwangerschap en, tenzij je Kim Kardashian bent, zal een doorschijnende kanten jurk sowieso niet veel voor je doen. Daarbij komt dat aan het einde van de zwangerschap de spieren verslappen waardoor ook je enkels minder stabiel worden en hakken een ramp zijn.

 

Still fits...

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

Loved my glam from the InStyle Awards @makeupbymario @michaelsilvahair For a look for less & breakdown go to my app! http://bit.ly/1Gwcic1

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

One of the best shows I've ever seen! @givenchyofficial @riccardotisci17

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Volgens veel mensen is het dus simpelweg ‘onaardig’ wat veel celebrities doen; rond paraderen in sexy outfits en het gevoel verspreiden dat dit de norm is onder zwangere vrouwen. Daarbij komt dat uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het dragen van hoge hakken tijdens de zwangerschap ongezond is voor de rug, knie, tenen en bal van de voet. Daarnaast is er nog het gevaar van struikelen en vallen wat niet alleen schadelijk kan zijn voor de moeder maar ook voor de baby.

 

Thank you Donatella & the entire Versace team for making me my beautiful dress last night! @donatella_versace @versace_official

Een bericht gedeeld door Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) op

 

Rosie celebrated her 30th birthday at Soho House in Malibu 18/04/2017 🌺😍❤@rosiehw #rosiehw

Een bericht gedeeld door Followed By Rosie (1.5.2017) (@goddess.rosiehw) op

 

. Absolutely Flawless⚡🌹♥ @rosiehw ((Rosie at the premiere of The Fate of the Furious in New York on April 8)) #rosiehw

Een bericht gedeeld door Followed By Rosie (1.5.2017) (@goddess.rosiehw) op

Hoewel de zwangerschapslooks van de celebs dus voor ongerustheid zorgen zijn de vrouwen en hun outits wel te gek om naar te kijken! En, eerlijk hoe vaak zien we in het dagelijks leven de looks van Beyoncé, Kim en Rosie voorbij komen op straat? Dus of het echt zo schadelijk is. Wij schatten vrouwen behoorlijk hoger in.

Beeld thumb: Bruno Press

Gerelateerde posts