Je leest het goed, GIRLZ krijgt vanaf 7 maart een complete make-over, en hoe kan dit beter gevierd worden dan met het weggeven van allemaal leuke prijzen? De countdown gaat vandaag van start, en tijdens deze actie geeft GIRLZ 14 dagen lang, élke dag een prijs weg! Wil jij ook mee doen? Lees hieronder hoe. 

Wat valt er te winnen?
Er worden niet zomaar wat prijsjes weggegeven. Je kan namelijk rekenen op grote prijzen als make-up- en huidverzorgingspakketten, maar ook een horloge, een nagellakset, kleding, een jaar lang Head & Shoulders en zelfs een jaarabonnement op GIRLZ… Het houdt niet op, en dit is nog lang niet alles! De volgorde is geheim, en het is dus een verrassing op welke dag jouw fave product te winnen is. Houd de actie daarom goed in de gaten op hun social media en vergeet ze niet te liken om niks te missen.

Hoe werkt het?
Wat je ervoor moet doen om deze coole artikelen te winnen? Hartstikke simpel. GIRLZ plaatst iedere dag op Facebook en Instagram een foto van wat er op die dag gewonnen kan worden. Onder de foto wordt uitgelegd hoe je kunt winnen, je krijgt elke dag weer een nieuwe uitdaging voorgeschoteld om die prijs binnen te slepen. Doe je mee via beide social media? Dan maak je dubbel zoveel kans! 

De nieuwe GIRLZ
Ook benieuwd hoe de nieuwe GIRLZ er uit zal zien? Bereid je dan maar alvast voor, because you will love it. Je kan rekenen op leuke rubrieken als Beauty Queen en Boy Candy maar ook allerlei testjes, Celeb Diaries, DokterGIRLZ Talk en nog veel meer. 

Daar bovenop heeft GIRLZ ook elke maand een andere GIRLZboss die op de cover van het tijdschrift straalt. Deze covergirl zal ook meteen als gasthoofdredacteur de onderwerpen bepalen die de betreffende maand zullen bevatten, samen met de redactie. Spoiler alert! Voor het allereerste nummer van de vernieuwde GIRLZ zal de GIRLZboss Bibi Breijman zijn. 

Wil je ook meedoen? Klik hier

Gerelateerde posts